De perfecte oplossing om goed gebruik te maken van zonlicht.

Zelfs als het weer niet helemaal zonnig en helder is, werken de slimme banken van HR Groep Streetcare die werken op zonne-energie nog steeds feilloos! Deze innovatieve banken zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kunnen volledig worden gepersonaliseerd zodat ze mooi in uw gebied passen. Niet alleen dat, ze kunnen ingezet worden voor reclamedoeleinden en zitten boordevol slimme functies zoals LED-verlichting, oplaadpunten en Wifi.

Ontmoetingsplek: ook tijdens bewolkte dagen genereren de zonnepanelen energie die vervolgens wordt opgeslagen en indien nodig gebruikt. Naast de digitale functionaliteiten, fungeren deze banken ook als multifunctionele sociale centra waarmee mensen onderweg verbonden kunnen blijven. Doordat buurtbewoners hun apparaten kunnen laden, met internet kunnen verbinden en milieu gegevens kunnen controleren, worden de banken ontmoetingsplaatsen om zowel fysiek als sociaal op te laden. Zo kunnen studenten bijvoorbeeld hun laptop opladen en werken in de buitenlucht.

Branding- en reclamedoeleinden: maar ook voor bedrijven en gemeentes zijn de banken erg handig. Wanneer je de banken op drukke locaties plaatst, is het een mooie manier om impactvolle en creatieve reclame te creëren. Bijna alle banken hebben een oppervlak waarop bijvoorbeeld logo’s of advertenties kunnen worden getoond. Zo verhoog je de zichtbaarheid van jouw bedrijf of gemeente, én straal je duurzaamheid uit door het gebruik van schone zonne-energie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de slimme banken of wil je de brochure inzien? Kijk op de website van HR Groep Streetcare of neem contact op met info@hrgroep.nl.

Bekijk de brochure hier: Solar_benches_assortiment_HR_Groep_Streetcare_1.pdf (hrgroep.nl)