VelopA BV

Het is altijd onze ambitie geweest de wereld mooier te maken. Een bijdrage te leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. Aan de kwaliteit van leven en het geluk en de vitaliteit van ons allemaal.

Postadres
Postbus 202
2350 AE Leiderdorp
Nederland

Bezoekadres
Achthovenerweg 21
2351 AX Leiderdorp
Nederland

T: 071-5410321

info@velopa.com
www.velopa.nl

 

 

Lid van sectie:
Fipavo

Welkom bij VelopA

Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bedenken en produceren wij fietsparkeeroplossingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen voor de openbare ruimte. Niet alleen onze producten hebben in de afgelopen 60 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt, ook onze manier van denken en doen is compleet veranderd.

De focus ligt op design, milieu en verantwoord gebruik van grondstoffen en energie. We schuiven van verantwoord ondernemen naar circulair ondernemen. We moeten grensverleggend denken en beslissingen durven nemen die vaak het algemeen belang dienen. Kennis delen en samen met onze klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten. We willen werken voor opdrachtgevers die net als wij het milieu serieus nemen en samen een substantiële bijdrage leveren aan een mooie, circulaire wereld.

VelopA. Let’s go outside

Afvalbakken

Fietsparkeren

Afzetpalen

Overkappingen

Bloembakken

Sport & Spel

Boombeschermers

Zitmeubilair