OFN

Onze mooie en praktische producten worden intensief door miljoenen Nederlandse reizigers gebruikt of gezien.

We voelen ons verantwoordelijk om producten en diensten te ontwikkelen met een positieve impact op de gebruikers en omgeving.

Postadres
De Ooyen 25
4191 PB Geldermalsen
Nederland

Bezoekadres
De Ooyen 25
4191 PB Geldermalsen
Nederland

T: 0344-576677

info@OFN.nl
www.OFN.nl

Lid van sectie:

Welkom bij OFN

OFN is een zeer ervaren marktpartij op het gebied van buitenmeubilair op stopplaatsen in het openbaar vervoer. Door een compleet pakket van diensten en producten aan te bieden, ontzorgen wij onze opdrachtgever. Wij geloven dat goed ondernemerschap zit in het aangaan van een eerlijke, langdurige en transparante relatie. Deze lange termijn visie zit in de genen van onze organisatie.

Al ruim 15 jaar verzorgt OFN voor honderden gemeentes en diverse provincies het gehele proces van ontwerp, productie, plaatsing en beheer&onderhoud van vele plattegrondkasten, abri’s, overkappingen en ander buitenmeubilair. OFN is ook zeer actief in de railsector en bijna alle NS Stations zijn (deels of compleet) voorzien van OFN-meubilair. OFN is ook contracthouder van de overeenkomst Wayfinding van NS: de bewegwijzering om reizigers volledig en juist te informeren over hun te nemen route op de stations.

Wij hebben een persoonlijke benadering en beschikken over een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit. Deze kwaliteit is, naast de kwaliteit van de producten, ook terug te zien in de werkwijze van ons bedrijf. Als vanzelfsprekend werken wij conform ISO9001:2008, ISO14001:2004, VCA** 2008/5.1 en het CO2-Bewust certificaat (CO2-prestatieladder) Niveau 5 volgens versie 3.0. en bezitten wij voor deze normen, ladders of richtlijnen de meest recente certificaten.

Abri’s

OV-meubilair

Afvalbakken

Overkappingen

Bewegwijzering

Verlichting

Fietsparkeren

Zitmeubilair