HR Groep

HR Groep wordt ook wel de cosmeticaproducent van de openbare ruimte genoemd.

Een groot gedeelte van wat er in de buitenruimte te zien is – van het Amsterdammertje tot de bekende Veilige Schoolzone producten – wordt door HR Groep vakkundig geproduceerd en professioneel geplaatst.

Postadres
Frijdastraat 17-19
2288 EX Rijswijk
Nederland

Bezoekadres
Frijdastraat 17-19
2288 EX Rijswijk
Nederland

T: 070 399 85 11
F: 070 399 03 35

info@hrgroep.nl
www.hrgroep.nl

Lid van sectie:
Fipavo

Welkom bij HR Groep

HR Groep is méér dan de levering van producten; we creëren veilige en prettige omgevingen waar het voor de burger prettig vertoeven is en waarvan het beheer efficiënt georganiseerd kan worden.

Maatwerk
HR Groep levert voor iedere omgeving, situatie en budget maatwerk. Dankzij onze 100% eigen productiemogelijkheden en een oppervlaktebehandelingshal met de modernste straal-, schoopeer- en spuitinstallaties, zijn we in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te engineeren, te produceren en te plaatsen. In samenwerking met opdrachtgevers kunnen wij specifieke wensen voor de inrichting van de openbare ruimte en het ontwerp van straatmeubilair vormgeven.

Merken
HR Groep is marktleider van het wereldberoemde Amsterdammertjes. Daarnaast levert HR Groep in Nederland eigen meubilair en exclusief een breed assortiment meubilair van gerenommeerde buitenlandse merken, zoals mmcité, inventarrum, amsbeck en siroli.

Abri’s

Bloembakken

Overkappingen

Afvalbakken

Boombeschermers

Verlichting

Afzetpalen

Fietsparkeren

Zitmeubilair

Bewegwijzering

OV-meubilair