Erdi Wegbebakening BV

Als technische serviceorganisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt Erdi straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Postadres
Rechte Tocht 3-5
1507 BZ Zaandam
Nederland

Bezoekadres
Rechte Tocht 3-5
1507 BZ Zaandam
Nederland

T: 0756173357
F: 0756702821

info@erdi.nl
www.erdi.nl

Lid van sectie:
Fipavo

Welkom bij Erdi

Straten, wegen, pleinen, parkeergelegenheden, trottoirs en parken: de wereld buiten heeft vele gebruikers en eigenaren. Ieder met hun eigen wensen en eisen. Individuele belangen en algemene waarden die vragen om de juiste combinatie van veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Totaaloplossingen die dus vragen om een visie.

Als technische serviceorganisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt Erdi straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechnische producten als totaalconcept. Daarbij vormen de technische kennis van en de ervaring rond talrijke projecten de brede basis voor innovatieve en praktijkgerichte oplossingen.

Maatwerk van Erdi gecreëerd voor overheden, bedrijfsleven en particulieren.

Afvalbakken

Boombeschermers

Zitmeubilair

Afzetpalen

Fietsparkeren

Bewegwijzering

Overkappingen

Bloembakken

Sport & Spel